RING OSS - 044-140 89 32

Laddbox Kristianstad

RING OSS - 044-140 89 32

Om oss

Vi är din expert på laddbox i Kristianstad!

Välkommen till Elteam i Kristianstad - din lokala expert på installation av elbilsladdare!

Vi har sedan vår start alltid satt kundens behov och vår kvalitet i centrum. Därför är vår tanke att tillsammans med kunden komma fram till en bra lösning och där igenom få ett bra resultat som alla är nöjda med. Med vår mångåriga erfarenhet hoppas vi kunna vara det självklara valet när du vill installera en laddbox i Kristianstad.

Kontakta oss idag när du vill installera en laddbox i Kristianstad.

Hög kvalité och professionell

I dagens miljömedvetna värld blir elbilar bara vanligare och vanligare - därför har vi specialiserat oss på att installera laddbox i Kristianstad. Vi är ett lokalt företag med stark anknytning till orten och har mångårig erfarenhet av elarbeten. Vi utför en lång rad tjänster åt våra kunder, bland annat:

  • Elinstallation.
  • Larm/Övervakning.
  • Automation.
  • Service.
  • Laddbox i Kristianstad.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och vikten av kvalitativa lösningar är prioriterat hos oss. Därför har vi har ansvarsförsäkring, allmän behörighet och lämnar alltid två års garanti på våra arbeten. Dessutom är vi polisgodkända för larminstallation.

Du ska välja oss för installation av laddbox i Kristianstad när du kräver hög kvalité och professionell service. Vi bistår självklart med rådgivning inför installation av laddbox i Kristianstad för att du ska vara trygg med produkten och tjänsten.

Möjlighet till skattereduktion

Tänk också på att du som väljer att installera en laddbox i Kristianstad kan få skattereduktion med grön teknik. Det gör det ännu mer fördelaktigt att installera en elbilsladdare. Skattereduktionen fungerar nästan som ett vanligt ROT- eller RUT-avdrag och du kan dra av kostnader för arbete och material för upp till 50 000 kronor. Avdraget görs direkt på fakturan från företaget som utför installationen och företaget begär sedan utbetalning från Skatteverket.

Hos oss kompletterar dina önskemål vår expertis. Vi ger dig proffsråd och är med dig under hela processen och ger dig praktiska råd så att du kan fullfölja din vision.