RING OSS - 044-140 89 32

Laddbox Kristianstad

RING OSS - 044-140 89 32

Laddbox Kristianstad

När du installerar din laddbox i Kristianstad kan det också höja värdet på ditt hus.

När du installerar din laddbox i Kristianstad och hör av dig till oss kan du förvänta dig hög kvalité och professionell service. Med våra många år i branschen är vi proffs på elbilsladdare. Vi är effektiva i vårt arbete och alla installationer görs av elektriker med hög kompetens och som får fortlöpande utbildning. 

Kontakta oss idag när du vill installera en laddbox i Kristianstad.

Stark trend för laddbox i Kristianstad

I takt med att fler och fler blir mer miljömedvetna och känner till sina klimatavtryck väljer också fler att vara en del av lösningen och köper en elbil. Fler väljer bort fossildrivna bilar och går över till klimatsmarta alternativ som elbilar. Laddar du dessutom din bil med förnyelsebar el blir utsläppen nära noll. Med den starka trenden ökar också behovet av en laddbox i Kristianstad.

När du installerar din laddbox i Kristianstad blir det också billigare att köra din elbil. Många gånger är det dyrare att ladda den på särskilda stationer och de är dessutom inte utbyggda ordentligt. Ytterligare en fördel är att skatten på elbilar är betydligt lägre och med mindre rörliga delar i en elbil går den mer sällan sönder.

Ännu en fördel är att din elbil låter betydligt mindre än en vanlig bil och bidrar därför till en mer hållbar och tystare stadsmiljö.

Kan öka värdet på huset

Eftersom elbilar blir mer och mer populära kan en laddbox i Kristianstad bli en framgångsrik investering. Många potentiella husköpare kan se just laddboxen intill ditt hus som det där lilla extra som får dem att trycka på köpknappen.

Vi ger självklart råd och stöd genom hela processen när du vill installera en laddbox i Kristianstad. Våra medarbetare finns här för att guida dig genom projektet så du känner dig trygg med din nya elbilsladdare.

Vår målsättning är att bedriva ett effektivt arbete med god och snabb service när vi installerar din laddbox i Kristianstad. Arbetena utförs av kompetenta elektriker som alla är tillförlitliga hantverkare som följer regelverk och normer som krävs för branschen så att du kan känna dig trygg när du installerar en laddbox i Kristianstad.