RING OSS - 044-140 89 32

Laddbox Kristianstad

RING OSS - 044-140 89 32

Elektriker

Hör av dig till oss när du behöver en elektriker i Kristianstad så hjälper vi dig.

Behöver du hjälp med elinstallation eller någon form av arbete som kräver elektriker i Kristianstad? Varmt välkommen att kontakta oss! Våra kunniga elektriker i Kristianstad är experter på det mesta inom el.

Kontakta oss idag när du behöver en elektriker eller vill installera en laddbox i Kristianstad.

Proffs när du behöver elektriker i Kristianstad

Oavsett om det handlar om en totalrenovering som behöver ny eldragning, eller underhåll av befintlig el i din bostad, så kan vi hjälpa dig. Vi är elektriker i Kristianstad som utför såväl service som komplett installation av el i bostäder och företag. Våra elektriker i Kristianstad har ansvarsförsäkring, allmän behörighet och lämnar alltid två års garanti på våra arbeten. 

Vi erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Traditionella elinstallationer.
  • Elservice och underhåll.
  • Laddbox i Kristianstad.
  • Besiktning.

Experter på laddbox i Kristianstad

Våra elektriker får fortlöpande utbildning för att kunna lösa de flesta problem i ett modernt samhälle. De arbeten som vi utför är renoveringar och nyinstallationer i industrier, byggbranschen samt servicearbeten. Vi har även möjligheten att utföra automationsskåp byggnationer från konstruktion till drifttagning.

Allt eftersom fler människor blir mer miljömedvetna och väljer klimatsmarta alternativ i sin vardag har vi blivit experter på installation av laddbox i Kristianstad. Om du har en elbil, eller funderar på att skaffa en, ska du höra av dig till oss så löser vi installationen av en elbilsladdare.

Bättre för din ekonomi

Att installera en laddbox i Kristianstad är en bättre långsiktig lösning istället för att ladda din elbil på laddstationer eller genom det vanliga uttaget. Det blir betydligt säkrare eftersom ditt vanliga eluttag inte är utformade för det. En laddbox i Kristianstad överbelastar inte husets elnät, något som kan hända om du laddar en elbil i ett vanligt vägguttag. Dessutom är det betydligt billigare, och många gånger smidigare, att ladda bilen hemma än på en laddstation.

Använder du dig av förnyelsebar el i ditt hus blir dessutom din laddbox i Kristianstad en ännu klimatsmartare lösning.

Tveka inte att kontakta oss när du behöver elektriker och/eller installation av laddbox i Kristianstad!